echitatie-robinhood.ro Translate:

Romanian English German Italian

Video Robin Hood

Prima sedinta :

In Puii Mei la Robin Hood :

Deschisi 7/7

ianuarie 2022
lmmjvsd
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Echitatie

Clubul de echitatie Robin Hood  

Cursuri de echitatie 

echitatie,echitatie Bucuresti,cursuri de echitatie,lectii de echitatie Bucuresti,clubul de echitatie Bucuresti 

Va propunem : cursuri|lectii de ECHITATIE|CALARIE in oricare dintre cele doua locatii Robin Hood:Clubul de ECHITATIE Bucuresti-Ploiesti sau clubul de ECHITATIE Valea Prahovei-Comarnic. Va propunem sedinte de echitatie cu cai de rasa, foarte cuminti si bine educati pentru copii si adulti incepatori sau avansati ,sub atenta supraveghere a instructorilor nostrii.In cazul in care va stiti sigur pe cal aveti posibilitatea de a calari pe un traseu prestabilit fara instructor . Baza noastra este deschisa pe toata perioada anului, 7 zile din 7, cu mentiunea ca pe timpul iernii sedintele de calarie se tin in manejul acoperit, special amenajat pentru echitatie.Ambele locatii, Robin Hood Bucuresti cit si Robin Hood Comarnic , va vor oferi amintiri de neuitai.  

Clientii fideli au acum ocazia sa-si procure abonamente lunare sau trimestriale. Pentru a efectua o programare tot ceea ce aveti de facut este sa faceti o rezervare telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail  , in care sa ne specificati locatia unde doriti sa calariti (Bucuresti sau Comarnic) , ziua , ora , numele si numarul dumeavoastra de telefon .

Click aici pt rezervare - sectiunea contact.

Spre deosebire de concurenta noastra, la noi aveti posibilitatea de a efectua cursuri de echitatie in mijlocul naturii si nu in manej . Pentru imagini trasee de calarie va rugam consultati rubrica Galerie Foto.

Imagini Robin Hood Bucuresti:

 

Prima sedinta de echitatie - incalecatul:

Echitatie in cadrul Padocului Robin Hood Bucuresti - arab,friz si tinke:

Tags:

echitatie , echitatie Bucuresti , echitatie Ploiesti , echitatie Valea Prahovei , echitatie Comarnic , calarie Bucuresti , cluburi de calarie Bucuresti , cluburi de echitatie Bucuresti

 

Asteptam un "LIKE":

Parteneri club echitatie