• 0749.149.292 & 0786.073.929
  • rezervari@echitatie-robinhood.ro
  • zilnic: 10:00 la 20:00

 

Va propunem : cursuri | lectii de ECHITATIE|CALARIE in oricare dintre cele doua locatii Robin Hood:Clubul de ECHITATIE Bucuresti-Ploiesti sau clubul de ECHITATIE Valea Prahovei-Comarnic. Va propunem sedinte de echitatie cu cai de rasa, foarte cuminti si bine educati pentru copii si adulti incepatori sau avansati ,sub atenta supraveghere a instructorilor nostrii.In cazul in care va stiti sigur pe cal aveti posibilitatea de a calari pe un traseu prestabilit fara instructor . Baza noastra este deschisa pe toata perioada anului, 7 zile din 7, cu mentiunea ca pe timpul iernii sedintele de calarie se tin in manejul acoperit, special amenajat pentru echitatie.Ambele locatii, Robin Hood Bucuresti cit si Robin Hood Comarnic , va vor oferi amintiri de neuitai.

Clientii fideli au acum ocazia sa-si procure abonamente lunare sau trimestriale. Pentru a efectua o programare tot ceea ce aveti de facut este sa faceti o rezervare telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail  , in care sa ne specificati locatia unde doriti sa calariti (Bucuresti sau Comarnic) , ziua , ora , numele si numarul dumeavoastra de telefon .

Click aici pt rezervare - sectiunea contact.

Localizare club echitatie Robin Hood - aici.

Spre deosebire de concurenta noastra, la noi aveti posibilitatea de a efectua cursuri de echitatie in mijlocul naturii si nu in manej . Pentru imagini trasee de calarie va rugam consultati rubrica Galerie Foto.


Robin Hood Bucuresti